divendres, 3 de març del 2017

UN AUTOBÚS QUE ASSASSINA


I assassina la moral, la convivència i fins i tot la pau: És l’autobús de la vergonya... (de l’associació reaccionària i ultracatòlica “Hazte oír”)
Al marge de com pensi cadascú (son temes de respectable sensibilitat personal) hem de denunciar i impedir una campanya itinerant que té com a sol objectiu la divisió i l’odi.
Els que promouen aquestes barbaritats son malignes. No només viuen en l’obsessió contínua d’anul·lar la llibertat de les persones, sinó que en aquesta ocasió apunten cruelment contra els infants per ser els més vulnerables, els menys formats i els que més poden patir un cos que, a vegades, pot resultar-los incomprensible.
Miserables.
Potser si els seus responsables no fossin un reprimits i fessin servir la polla i els collons amb un mínim de destresa, no es dedicarien a tocar-nos-els a la resta!
On son els fiscals d'ofici? Massa ocupats perseguint independentistes?
Els membres de “Hazte oír” veuen impossible que un infant neixi en un cos equivocat, i en canvi defensen la resurrecció i que després de la mort ens esperen al cel bells àngels tocant l’arpa?
No admeten realitats sexuals diferents en l’ésser humà i sí en canvi que la mare de Déu, nostre senyor, va quedar embarassada a partir de l’aleteig d’un colom celestial?
Quin sentit té atemorir un nen amb allò que anirà descobrint per sí sol? Cap sentit... Cap explicació... És simple aversió i perversió.
Plantem-nos! Expliquem i promoguem amb fermesa entre els nostres petits que no es deixin atemorir per creences decrèpites del passat, convidant-los a ser, no el que digui lo que els hi penja entre les seves cames, sino el que digui i aparegui en els seus somnis!
Lluis Carrasco