dimarts, 10 de gener del 2017

ARRIMADAS I ALBIOL: FORA DE CLASSE!

Arrimadas i Albiol, Albiol i Arrimadas...
Ai, néts del franquisme... Sabeu que quan el més fastigós tacticisme polític es converteix en mentida i falsedat dispareu contra el vostre poble, és a dir contra vosaltres mateixos?
Ai, néts del terror... Quan dieu: “Existeix un adoctrinament a l’escola catalana a favor de la independència cercant l’odi a tot el que sigui espanyol...” Mesureu la gravetat del que surt de les vostres goles?
Ai, néts del fascisme... Penseu, com en el cas de la Inés Arrimadas, que un català seria acceptat a “Ciudadanos” com a candidat a la presidència de la “Junta de Andalucía”? I no només això, sinó que aquest català pogués ser segona força al Parlament andalús?
Ai, néts de la revenja... Sabeu que a Catalunya hi ha 1.020.000 alumnes matriculats (278.000 emigrants) i només 32 han demanat no ser escolaritzats sota aquest “adoctrinament” tan pervers? (cap d’ells emigrant)
Ai, néts de l’engany... Sou conscients de que insulteu tota una professió de milers de mestres i professors enamorats del seu ofici que deixen la pell dia sí, dia també, perquè els vostres infants siguin capaços no només d'aprendre, sinó també de pensar i discernir en llibertat?
Ai, néts de la incultura... El model a seguir és l’espanyol, el sistema educatiu que té actualment el rècord absolut d’abandonament escolar a Europa en la seva etapa inicial: 19’97%?
Arrimadas i Albiol, Albiol i Arrimadas... La ignorància és atrevida però la vostra indecència ho és molt més...
Ens feu un favor? Calleu una mica i feu silenci: Estem estudiant... (com desempallegar-nos de persones com vosaltres)
Lluis Carrasco

5 comentaris:

  1. Pel bé del pais, espero que que aquests dos alumnes llegeixin aquest escrit. És una una veritat colpidora que fa un mal gegantí per tot aquell que desconeix la realitat del nostre pais. Felicitats a l'articulista per posar els accents exactament on s'han de posar!

    ResponElimina
  2. Sisplau, que algú els hi faci arribar aquest article. FANTASTIC!!
    Anna Rovira

    ResponElimina
  3. M'agradaria que els hi arribés!!! Seria un gran ZASCA,
    Sublime, Lluis!
    MCP

    ResponElimina
  4. M'encantaria que aquest escrit fos un granet de sorra perquè la ignorància fos una mica més reduïda .......Lluís M Plans

    ResponElimina
  5. M'encantaria que aquest escrit fos un granet de sorra perquè la ignorància fos una mica més reduïda ...........

    ResponElimina