divendres, 3 de febrer del 2017

COM MÉS PRECINTE, MÉS A DINTRE!

Ai Mariano...
Dels creadors de “Les hemos destrozado el sistema sanitario” arriba ara “Les hemos precintado el sistema educativo”...
Ets un geni.
No se m’acut res millor per aconseguir que els indecisos participin en el referèndum, que precintar les urnes i prohibir la seva participació... Aniran en massa!
Ets un crack.
La teva estratègia és clara: Precintem tots els col·legis electorals, avortem que els catalans s’expressin lliurement i d’aquesta manera segur que l’endemà es llevaran amb unes ganes boges de no marxar, ser espanyols, cantar el “Como una ola” de la Jurado i fins i tot fer-se socis de la peña "Manolo el del bombo".
Ets el rei.
Molt precinte no? 2.705 col·legis a 12.5 mtrs de façana per localització, 33.805 mtrs de cinta. Clar que contra un poble que en el seu himne sega cadenes, això de tallar una cinta adhesiva... “como que no impresiona demasiado!”
El putu amo.
I és que dic jo que la imatge internacional de milers de ciutadans pacífics fent cua i demanant votar davant de col·legis electorals precintats i marcialment custodiats per policies i militars en plena Europa del segle XXI, bonica, bonica... No sé jo si quedarà la foto!
Però tu a lo teu, oi? Que en el “Nordeste patrio” cada cop veiem més clar que esteu perdent els nervis, i ni encomanant-vos a la Mare de Déu del precinte, us en sortireu.
Un consell? Tingues el culet ben tapadet, que els catalans, com resa la dita:
Com més precinte... Més a dintre!!!!
Lluis Carrasco

2 comentaris:

  1. Lluis Carrasco, deberías ser contertulio fijo con Jordi Basté!!!
    Que bueno eres...
    Anna Costa

    ResponElimina