divendres, 17 de febrer del 2017

PERVERSIÓ INDA-CENT


No, Inda. 
No, fastigós.
No tot s’hi val...
Ets fastigós quan afirmes que a Catalunya es viu amb més violència que en els pitjors anys d’ETA al País Basc i que en realitat, allà, tampoc van matar tants jutges... 
Ets fastigós quan insultes amb indecència el més vil vòmit contra el dolor dels milers de familiars vius que van deixar les 829 execucions terroristes patides al nord d’Espanya.
Ets fastigós quan no esmentes que allà disparaven i aquí simplement escridassem de tant en tant a provocadores jutgesses que només cerquen un penós minut de glòria en terra aliena (Ara no em surt el nom però ja sabeu a qui em refereixo: A la de l’altre dia, la dona de caminar mascloïde barreja entre la Rosa Oriol de Tous i el Louis de Funes).
Ets fastigós de ser dins l’honrós món del periodisme, lo que el teu defensa Pepe és dins el preciós món del futbol: Destrucció, mentida i misèria.
Tu, Inda, sí ets un terrorista.
Un terrorista, qui sap si contractat per les famoses clavegueres de l’estat, per vendre a la gent poc llegida, i menys viatjada, que aquí vivim sota la mordassa de la por i la injustícia, la mateixa injustícia que suposa que et fiquis pel nas o per l’anus, que vés a saber, pensions que ni son teves...
S’acaba el temps de que els catalans visquem defensant-nos dels vostres enganys i angoixats per no poder cotitzar al mateix ritme del que arribeu a robar.
S’acaba el vostre temps, Inda.
S’acaba el teu temps.
S’acaba...
Lluis Carrasco

dijous, 9 de febrer del 2017

DELINQÜENTS? TU EL PRIMER


Espanya perdrà.
Tot i ser culpables de somiar amb la llibertat, els catalans no hi cabem en el furgó policial que ens vol dur davant un tribunal on manquen cadires, moltes cadires... i alguns trons!
Falten 2.305.290 cadires pels que vam anar a votar i 10 trons, perquè només en trons poden seure com mereixen els veritables acusats per la justícia espanyola: la IL.LUSIÓ, l’ORDRE, l’AMOR, la RAÓ, la CONSCIÈNCIA, el RESPECTE, la TOLERÀNCIA, l’ESTIMACIÓ, la ÈTICA i la INTEGRITAT de tot un poble.
Espanya perdrà, i ho farà perquè si Mas, Ortega i Rigau guanyen aquest vodevil, tots guanyarem, i si perden, no només encara guanyarem més, sinó que un imperialisme impropi del segle XXI quedarà humiliat als ulls del món per la seva pròpia arrogància en forma de sentència!
Espanya perdrà perquè no ha estat capaç de jutjar ni condemnar en 40 anys ni un sol crim del franquisme i jutja en canvi de forma histèrica i paranoica la pròpia democràcia...
Espanya perdrà, tots ho sabem. Ells també...
Ens volen vendre que ens varen fer espanyols després d'una pacífica guerra i pretenem deixar de ser-ho mitjançant una violenta consulta ciutadana, i no...
Els catalans som un poble pacífic i estrany que ha aprés a conjugar quatre temps: Passat, present, futur i perdut...
I el darrer no el volem declinar mai més. Ara sabem que qui no lluita per guanyar no pot perdre, i els catalans no aspirem a guanyar, simplement aspirem a volar.
I volarem...
I hem aprés que l'ascensor a la llibertat no existeix, així que hem decidit pujar per l'escala, pencar se'ns dona bé, i ho farem sense defallir, pas a pas, esglaó a esglaó...
Espanya ja ha perdut.
Lluis Carrasco

divendres, 3 de febrer del 2017

COM MÉS PRECINTE, MÉS A DINTRE!

Ai Mariano...
Dels creadors de “Les hemos destrozado el sistema sanitario” arriba ara “Les hemos precintado el sistema educativo”...
Ets un geni.
No se m’acut res millor per aconseguir que els indecisos participin en el referèndum, que precintar les urnes i prohibir la seva participació... Aniran en massa!
Ets un crack.
La teva estratègia és clara: Precintem tots els col·legis electorals, avortem que els catalans s’expressin lliurement i d’aquesta manera segur que l’endemà es llevaran amb unes ganes boges de no marxar, ser espanyols, cantar el “Como una ola” de la Jurado i fins i tot fer-se socis de la peña "Manolo el del bombo".
Ets el rei.
Molt precinte no? 2.705 col·legis a 12.5 mtrs de façana per localització, 33.805 mtrs de cinta. Clar que contra un poble que en el seu himne sega cadenes, això de tallar una cinta adhesiva... “como que no impresiona demasiado!”
El putu amo.
I és que dic jo que la imatge internacional de milers de ciutadans pacífics fent cua i demanant votar davant de col·legis electorals precintats i marcialment custodiats per policies i militars en plena Europa del segle XXI, bonica, bonica... No sé jo si quedarà la foto!
Però tu a lo teu, oi? Que en el “Nordeste patrio” cada cop veiem més clar que esteu perdent els nervis, i ni encomanant-vos a la Mare de Déu del precinte, us en sortireu.
Un consell? Tingues el culet ben tapadet, que els catalans, com resa la dita:
Com més precinte... Més a dintre!!!!
Lluis Carrasco