dimecres, 9 de novembre del 2016

TRUMP: QUI PAGA MANA


Alguns amics m’han preguntat si hi hauria article de la gran notícia...
I, pobre de mi, no veig notícia.
Trump és un impresentable, però amb Hillary, Cruz, Bush, Huckabee, O’Manley... Veieu diferències reals?
La casa blanca ja va tenir un pistoler que com a gran fita per arribar a ser l’home més poderós del planeta, havia intervingut “fent bulto” en alguna escena de westerns de segona categoria, i què va passar? Res
Quanta hipocresia!
En el nostre món ningú mira la tele, aquí tothom llegeix...
Ningú va de putes, però es lluita per veure qui obre el prostíbul més gran d’Europa...
Ningú ha vist mai OT, tots som experts en art i teatre...
Ningú vota Donald Trump, i...  No cal que digui res, oi?
I ara què? Passem d’un president negre que no era molt negre a un de blanc que no és molt blanc (més aviat ataronjat), que omplirà portades i portades sobre la seva immoral existència però que en canvi pintarà ben poca cosa ja que les decisions tan internes com internacionals son en mans d’estaments i influenciadors fàctics molt allunyats de la sala oval.
(Només cal veure què ha pogut fer Obama amb els conflictes racials o la política bèl·lica mundial, que eren les seves prioritats... Res)
Si no teniu diners en borsa (que la cosa canvia) somrieu home, que quan pensaven que el nostre nou govern "fascistoïde" era una vergonya que havíem d’amagar, arriben els ianquis i deixen lo nostre en una anècdota!
Què arriba ja mateix la III guerra mundial? Tenim la Cospedal a Defensa! I en tot cas, feu-me cas: Avui res és massa diferent d’ahir, i Hillary podria haver estat una esposa ideal pel magnat novaiorquès excepte per un detall: A Donald li agraden 30 anys més joves.
Serà la nova doctrina Trump: Qui paga mana. 
O potser ja era així?
@lluiscarrasco

1 comentari: